Shiny December…

Sterren, je kunt er niet genoeg van hebben. Zo leuk, sterren op allerlei manieren. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt sterren wel ergens in verwerken. Met de nieuwe sterren release van Crealies kun je weer zo veelzijdig aan de slag. Deze keer ben ik heerlijk aan de slag gegaan. Zo ontspannen dat ik niet één, niet twee maar zelfs drie pagina’s heb gemaakt. De pagina’s zijn totaal verschillend van elkaar opgezet.

Pagina 1
De “a december to remember” pagina heb ik opgemaakt met stansen en stempels. Deze pagina wilde ik graag met beide soorten opzetten. Leuk om ze te combineren. Aangezien december een feestmaand is voor vele mensen, leek het mij leuk om deze pagina dan ook feestelijk aan te kleden. Zelf ben ik niet zo van het holografische papier. Maar hé, op zich mis staat het op deze manier zeker niet. De gestempelde sterren heb ik ingekleurd met de Tombow ABT’s.

Pagina 2
Een pagina volledig gemaakt met stempels, Tombow ABT Dual Brush pennen en de blendingstencils heb ik gebruikt als vorm van mijn rechthoekige vlakken. Een compleet vlakke en platte pagina dus. Toch heb ik het met de Tombow ABT’s voor elkaar gekregen om wat diepte en sfeer te creëren.

Pagina 3
Stansen en het uitknippen van de overgetrokken lijnen die ik heb gemaakt dankzij het blendingstencil. De rechthoeken leuk in de open sterren gestoken, zodat het lijkt alsof de ster erachter verdwijnt of de rechterhoek in de ster verdwijnt. Daarna de rechthoeken speels op de pagina verdeeld en vast gemaakt. En als laatste finishing touch met de middelgrote cijfers de rechthoeken van een datum voorzien. Op deze pagina heb ik het holografische papier ook weer terug laten komen.

Crealies Stansen
Cardzz Elements stansen no. 286, sterren (CLCZ268)
Texto: Stansen, Cijfers middel (LTX199)
Alfies stansset no. 5, Kleine letters (CLALF05)