Opkikkertracker…

Daar was ik weer,…kunnen jullie met dit grijze weer ook wel een opkikker gebruiken? Mentaal ga ik nooit zo goed op dit grijze muizen weer. Dus nou heb ik alvast een mooie moodtracker pagina gemaakt voor in m’n Bullet Journal. Wat kleur en fleurigheid is altijd goed voor iedereen.

De kikker heb ik van aquarelpapier uitgestanst. Daarna met Tombow ABT Dual Brush pennen ingekleurd. De strook die die ik achter de kikker geplakt heb, heb ik met de mooie Pigment Colorzz gemaakt. Daarna heb ik een paar leuke stoken nog eronder verwerkt, waaronder een strook afgescheurde vellum. Daarover heen heb ik toen de leuke mini blaadjes gestempeld. Net alsof we in de vijver zitten…

Zo leuk hoe de dichte gestempelde bloemen onder de vellum te zien zijn. Nog verder naar buiten heb ik in licht grijs de open bloemen gestempeld, zodat ik deze in de maand waarin ik de moodtracker gebruik, ze in kan kleuren met de kleur hoe ik me die dag voel. In de ingezoomde afbeelding kun je alvast zien hoe het er dan uit ziet.