Winterse kerst…

Gisteren mocht ik weer guest designer zijn, met veel plezier. Ben jij ook zo’n fan van de winter, sneeuw, kerst… Nu komt die combi in Nederland niet zo vaak voor. Maar ieder jaar droom ik er toch wel van. Het is voor mijzelf lastig om dan buiten te komen i.v.m. mijn gezondheid. Maar ik kan er ondanks dat wel enorm van genieten als ik dan naar buiten kijk. Dus wat is dan leuker om je Bullet Journal ook in deze sferen te hullen. We starten vandaag voor jullie met de maandpagina die ik altijd maak in mijn BuJo. Wat is het rendier van vorig jaar toch ontzettend lief met z’n mooi, voor mij, rode neus. Tot vanmiddag, dan kom ik terug met nog een pagina :-).

Materialen die ik gebruikt heb:

Crealies for Journalzz & Plannerzz
Stempels: Weekdagen NL JP 105
Stempels: Maanden NL JP 101

Crealies Stempels/Stamps
Bits & Pieces stempel no. 135
Bits & Pieces stempel no. 121

Crealies diversen
– Papier/Paper: Watercolor/Mixed Media papier met 6 gaatjes, wit 200 grams no. BS 204
Stempel Easy Tool
Tombow ABT Dual Brush pennen no. 401, 451, 847, 879 & 990

Overig
– Tombow Twintone dualtip markers
– Tombow Waterbrush pen
– Stempel inkt, Versafine Onyx black
– Lineaal